Napkollektor Árak Összehasonlítása

Napkollektor telepítés garanciával!

Napkollektor telepítés garanciával!

A napkollektor csak néhány éve terjedt el igazán a köztudatban. Ez a szerkezet a környezetbarát életvitel egyik alapköve, mely nevéből is adódóan a nap energiáját, melegét használja fel különböző háztartást segítő dolgokra. Ilyen a meleg vízkészítés, a fűtés, vagy világítás.

KALKULÁTOR ITT

A zöld, vagy öko életszemléletnek köszönhetően hazánkban is egyre több magán és a társasház dönt úgy, hogy a napkollektor felszerelésével próbálja meg csökkenteni kiadásait és nem mellesleg kicsit környezettudatosabban élni. Ahhoz, hogy mindezt megtegye nem is kell olyan nagy beruházást tennie és nagyon hamar vissza is nyeri majd a szerkezet árát! Elsőnek meg kell bizonyosodni róla, hogy mi az ami beszerelhető az adott háztartásba és mi az ami nem ajánlott, minősége vagy épp teljesítménye miatt! Ez azért nagyon fontos lépés, mert, ha nem a megfelelő napkollektor kerül megvásárlásra, majd beépítésre akkor mit sem ért az egész törekvés.

Miután megtudott minden paramétert, összehasonlította a napkollektor árak táblázatait, az internet nagy segítségre lehet abban, milyen berendezések vannak a piacon és mennyiért! Az ár nagyon sok mindentől függhet. A nagyságtól, a minőségtől, márkától és attól, milyen célt szolgál majd.  Vannak kimondottan drága darabok, de a Tokyo solar terméke az egyik legkedvezőbb a piacon!

Érdemes a hasonló kategóriába tartozó napkollektorokkal összevetni, (ITT találja a Napkollektorok Megtérülési táblázatát) nem csak áraikat tekintve, hanem a teljesítményeiket és egyéb fontos tulajdonságaikra figyelve is. Ez a termék természetesen a legjobbak között fog szerepelni, de az is lehet, hogy az első lesz. Az biztos, aki ezt a vízmelegítőt választja nem csak egy jó minőségű készüléket kap, kedvező áron, hanem az évek során megspórolja a víz felfűtésének összegét is. Döntse el mekkora napkollektorra van szüksége és válassza a Tokyo solar terméket!

! Az árak a teljes napkollektor rendszert tartalmazzák !

Vákuumcsöves napkollektor rendszer (nyomás nélküli) 12 vákuumcső + 120 literes víztartály 98 000,-Ft – AKCIÓ!!!
Vákuumcsöves napkollektor rendszer (nyomás nélküli) 18 vákuumcső + 180 literes víztartály 119 000,00 Ft
Napkollektor rendszer HEAT PIPE (nyomásos) 15 vákuumcső + 150 literes víztartály 199 000,00 Ft
Napkollektor rendszer HEAT PIPE (nyomásos) 18 vákuumcső + 172 literes víztartály 239 000,00 Ft
Napkollektor panel HEAT PIPE 10 vákuumcső 74 000,00 Ft
Napkollektor rendszer HEAT PIPE (nyomásos, osztott) 10 vákuumcső + 120 literes víztartály 283 950,00 Ft
Napkollektor rendszer HEAT PIPE (nyomásos, osztott) 20 vákuumcső + 200 literes víztartály 418 400,00 Ft

 

                               BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

Share